woensdag 14 januari 2009

Yentl


Annemiek schreef op 14.01.2008:

Na een druk schaatsweekend eindelijk weer even tijd om een klein berichtje te sturen. Yentl heeft vorige week kennis gemaakt met onze dierenarts. Ze heeft haar tweede prik gehad en heeft een apk keuring ondergaan! Nou, ze is goed gekeurd hoor! Ze gaf geen kick tijdens de prik en na even wegen bleek dat ze al meer dan 3 ons is gegroeid in iets meer dan 2 weken tijd! Toch knap voor zo´n klein grietje. Ze weegt nu 2,4 kilo. Ze eet dan ook heel erg goed!
De dierenarts vond het een prachtig hondje en heel leuk weer eens een markiesje te zien in zijn praktijk.
Yentl vond de gezelligheid op het ijs prachtig en had aandacht genoeg. Ze probeerde op het ijs te stappen, maar dat vond ze toch maar veel te koud. Ze heeft inmiddels ook ontdekt wat regen is. De kou vond ze niks, maar regen is ook niet alles. Ze zal er toch aan moeten wennen en we lopen dan ook gewoon de normale ronde. Aan het einde is het net een klein verzopen katje.
Ze slaapt heel goed in haar bench. Op de dagen dat ik werk is ze toch wel een paar uur alleen en dat vindt ze allemaal prima! Nee, we mogen niet klagen. Ze heeft vreselijke scherpe tandjes en dat hebben we allemaal al eens een keer gemerkt! AU!
Zo dat was het weer voor nu!
Groetjes van ons allemaal en een lik van Yentl.

Wat een leuke foto´s van Yoeke met zijn vader! Geweldig!




Geen opmerkingen: