zaterdag 3 januari 2009

Yentl

Annemiek scheef op 3.1.2009:
We zijn goed het nieuwe jaar in gegaan met Yentl. Ze heeft helemaal geen last gehad van het vuurwerk. Gewoon buiten in de tuin gelopen, terwijl de vuurpijlen al de lucht in vlogen. ´s Middags zijn we wel met haar naar het bos gegaan, zodat ze rustig kon lopen. Sinds eergisteren slaapt ze beneden in de bench. De eerste nacht heeft ze 5 kwartier gejankt en geblaft. Oeps!!
De tweede nacht hebben we haar niet gehoord. Wel moest ze om kwart over 4 even plassen, maar daarna ging ze gewoon weer door tot kwart over 7. Alweer een mijlpaal bereikt.
Auto rijden vindt ze prachtig. We hebben al een autorit van ruim een uur achter de rug en ze heeft heerlijk liggen slapen naast de kinderen op de achterbank. We zijn vandaag weer met haar naar het dorp gegaan. Een stukje waar je normaal 5 minuten over doet, daar doe je nu een half uur over. Iedereen moet haar even aaien en Yentl vindt het allemaal prima.
Ze lijkt wel een beetje bang te zijn in het donker. Ze wil dan eigenlijk niet lopen en als we richting huis gaan, trekt ze bijna de riem uit onze handen. Ze trekt dan zo hard, dat ze bijna niet meer adem kan halen en zelfs moet kokhalzen. We starten over 3 weken met de puppie cursus en daar zullen we wel van alles leren over het lopen aan de riem. Hier nog een paar leuke foto´s. Op de foto zie je haar lievelingsknuffel leeuwtje en je ziet ook wat ze doet als ze de kinderen zat is. Lekker onder de tafel kruipen!
Groetjes van ons allemaal!!

Mag ik ook even kijken of een spelletje meedoen? Wedden dat ik win!!!

Geen opmerkingen: