zaterdag 27 december 2008

Yentl

Annemiek schreef op 27/12/08:
Hier een berichtje van ons! Nog steeds gaat alles goed hier. Yentl is zo dol op andere mensen en tijdens de kerstdagen heeft ze dan ook de harten van onze vrienden gestolen. Ook op straat begroet ze iedereen heel enthousiast. Gisterenavond had ze een iets mindere ervaring met een andere hond en daar schrok ze wel even van. Sindsdien is ze wat voorzichtiger met andere honden. Ze slaapt nog steeds in een doos naast ons bed en dat gaat eigenlijk elke dag hetzelfde. Ze is steeds klokslag 6 uur wakker! Gelukkig hebben we vakantie en kunnen we nog even terug. Vanavond proberen we het in de bench op onze slaapkamer. We zijn benieuwd!
Ze is geen fan van de stofzuiger. We proberen haar langzaam aan het geluid te laten wennen. Het gaat steeds een beetje beter.
Ze vindt het nu ook duidelijk veel te koud buiten en poept en plast het liefst net over de drempel heen en dan snel weer naar binnen. We zijn wel even met het gezin naar het bos geweest en dat ging prima. Ze heeft 20 minuten rondgelopen en toen is ze in mijn rugzak heerlijk in slaap gevallen. Ze is ook nog op het strand geweest, maar daar was het voor haar veel te koud. Zij sliep lekker in haar warme nestje op mijn buik. De kinderen zijn helemaal gek op haar. Ook al weten ze nu goed wanneer ze haar met rust moeten laten.
Ze kruipt dan lekker in haar mand bij leeuwtje, haar knuffel, of ze vlucht naar de bench.
Ze begint steeds ondeugender te worden. Zo loopt ze graag in de tuin. Daar staat een hok met open haard hout. Ze vindt het heerlijk om daar een stukje hout uit te stelen en zie dat dan maar weer te pakken te krijgen. Het schoon maken van haar pootjes is ook duidelijk geen favoriete bezigheid van haar! Moet je haar horen piepen, die kleine. Daarna neemt ze een sprintje door de kamer en glijdt ze in de bochten uit over het parket. Ja, we hebben een enorm veel lol met haar.

Het eerste bezoekje van Teska. Een schat van een hond en ze vonden het allebei erg gezellig.



Geen opmerkingen: